FutureFuel

futurefuel

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Kun je mij vertellen hoe de wereld in elkaar zit? En wat is de rol van de jonge generatie in de enorme uitdagingen waar we voor staan?’ Dat zijn de vragen waarmee Anne Walraven de hele wereld over reist om 15 van de grootste doeners en denkers te interviewen. Haar project heeft ze FutureFuel gedoopt: de kracht van jonge mensen als brandstof voor de toekomst. Want ze is op zoek naar antwoorden op prangende vragen over de toekomst van de mensheid, haar eigen toekomst en die van haar generatie. Inmiddels is ze een enorme hoeveelheid antwoorden rijker, en deze inzichten verwerkt ze in een boek. Ook is er een documentaire in de maak – alle interviews zijn namelijk op video opgenomen.

Marble en FutureFuel
Ik mag Anne ondersteunen bij haar FutureFuel-project: ik vertaal haar blogs naar het Engels, geef haar communicatie- en tekstadvies, en ben tegenlezer van haar manuscript. Ik vind het heel bijzonder dat ik haar zoektocht naar antwoorden mag meebeleven en hoop dat ze heel veel mensen inspireert, net zoals ze dat bij mij heeft gedaan.

Iedereen kan het verschil maken
Jij kunt ook deel worden van de FutureFuel-queeste. Want Anne heeft een hoopgevende boodschap: onze invloed op het welzijn van de aarde is nog nooit zo groot geweest. Bekijk haar interviews met visionairs, CEO’s en wetenschappers en lees haar blog, en ontdek zelf dat jouw kracht, hoe klein ook, onmisbaar is.