Let the Games begin

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hoop deze maand geen minuut van de Olympische Spelen in Londen te missen. Hier, op ons vakantieadres op Terschelling, hebben we zelfs een grotere tv gehuurd om de wedstrijden beter te kunnen zien, haha.

Van 5 tot en met 11 augustus ben ik er (HOERA!) live bij, om drie wedstrijden van de hockeysters te zien in de Riverbank Arena. Maar…. dat is nog niet alles. In samenwerking met In de Aanval (Bas Dijk en Koen Schunselaar) hebben we ervoor gezorgd dat jullie, die-hard sportfans zoals ik, niets hoeven te missen van dit sportspektakel.

  • Op onze Londen 2012 Snipperwall hebben we een prikbord gemaakt waarop tweets en foto’s van onszelf én van de Nederlandse sporters in Londen te vinden zijn. Bovendien (en nu wordt het echt leuk) is de video-app Snipper aan dit prikbord gelinkt. Iedereen die met Snipper een filmpje maakt en de hashtags #londen2012, #ziningoud, #goud of #os2012 in de titel gebruikt, ziet zijn of haar filmpje op de snipperwall terug. We hebben al contact met diverse sporters en journalisten gehad en we hopen dat ze er flink op los gaan ‘Snipperen’.
  • Mijn eigen Olympische Snipper-filmpjes, tweets en foto’s komen dus ook op dit prikbord, en vanaf 5 augustus live vanuit Londen! Zie het als een soort uitgebreid weblog. Wil je weten hoe Londen er op z’n Olympisch uitziet? Zet londen2012.snipperwall.com dan in je favorieten.
  • Voor degenen die Snipper willen downloaden om via de app mijn filmpjes te volgen: check mijn kanaal London Olympics 2012. Het kanaal van Bas Dijk staat ook vol Olympisch nieuws.

Om het helemaal af te maken is mijn/ons nieuws vanuit Londen natuurlijk ook op In de Aanval te volgen.

Prettige wedstrijd!

 Geef een reactie