Marble HQ is heropend

Soms moet je een tegenvaller omarmen. Toen half januari de bovenbuurmutsen het filter van hun wasmachine niet goed hadden dichtgedraaid en de halve inhoud van het apparaat bij mij langs de muren naar beneden kwam, was mijn werkkamer praktisch onbewoonbaar. Alle spullen van de planken, een stank van jewelste. Omdat het met dit soort dingen altijd even duurt voordat er actie wordt ondernomen (lees: je geduld wordt eindeloos op de proef gesteld door aannemers, huisbazen en verzekeringsmaatschappijen) besloot ik maar te gaan shoppen voor een nieuw bureau. Mijn oude schrijftafel leek op een salsadanser, zo erg wiebelde hij. En ik had ook al een fantastische mintgroene bureaustoel gezien. Ineens had ik een prachtige study voor ogen…

Het bureau kwam van Marktplaats en kreeg een lik verf (semigrijszandsteenschelpkleur, heel hip) en de stoel ging achter op de fiets mee vanaf de stoelenboer om de hoek. En dit is het resultaat! 

Marble HQ

 

(Nu ziet dit gedeelte van de werkkamer er piekfijn uit, maar als ik me omdraai heb ik nog steeds uitzicht op onderstaande horror. Inmiddels wel opgedroogde horror, maar toch. Wordt vervolgd.)

 Lekkage

 Geef een reactie