Voorproefje: Valentina

Ik had al een tipje van de sluier opgelicht over de boekvertaling waar ik op dit moment aan werk in opdracht van The House of Books: ik ben bezig met een erotische roman getiteld Valentina in de Donkere Kamer, geschreven door Evie Blake. Maarrrrrr… nu mag ik ook de cover (oftewel voorplat in Uitgever Speak) aan jullie onthullen!

 

….. rapppappaaaaa, rappappaaaaaaaa…..

 

Valentina en de donkere kamer

Ziet er mooi uit, hè! Ik vind hem in ieder geval heel prikkelend. Valentina en de Donkere Kamer is deel een van de trilogie over Valentina, een jonge fotografe uit Milaan. Iedereen plaatst het boek natuurlijk gelijk in het 50 Tinten-genre, want mummy porn is het toverwoord van 2012. Ook bij dit verhaal slaat de stoom er regelmatig vanaf, maar de seks zit goed verweven in twee intrigerende plots. Er komen best serieuze zaken aan bod, waardoor Valentina de mummy porn-massa mooi ontstijgt.

Heel leuke klus om te doen (weer es wat anders, hè!), en ook zeker de moeite van het kopen in de winkel/lenen uit de bieb waard. Vanaf begin 2013 verkrijgbaar; houd ook de site van The House of Books in de gaten!Geef een reactie