Zombies in de bios!

In 2010 heb ik de vertaling verzorgd van Warm Bodies, een anders-dan-anders zombieverhaal geschreven door de Amerikaan Isaac Marion. Zijn boek was oorspronkelijk bedoeld als filmscript, en zijn droom van het witte doek kwam uiteindelijk uit: begin dit jaar verscheen Warm Bodies in de Amerikaanse bioscopen, met grote namen als Nicholas Hoult, Analeigh Tipton en John Malkovich (!).

Maar Nederland blijft natuurlijk niet achter: op 25 april gaat Warm Bodies ook hier in première! Bovendien komt The House of Books, de uitgever van Mr. Zombie (zoals de Nederlandse titel luidt), met een speciale filmeditie van het boek. En o ja, ik kom zelfs aan het woord in hun nieuwsbrief! Ze hebben een mooie winactie waarbij je o.a. mijn vertaling en filmkaartjes kunt winnen.

Nu maar hopen dat ik voor de première word uitgenodigd…!

Bekijk hier de trailer van Warm Bodies

Lees hier het blog dat ik eerder over Mr. Zombie schreef

Warm Bodies - boekGeef een reactie